Enciklopedija KamadoClub, lietuvių kalba
- Skirta kiekvienam turinčiam kepsninę
- Išsamus vadovas apie rūkymo, kepimo ir skrudinimo technikas ir kitas įvairias gudrybes
- Kiekvienas receptas yra išbandytas, paragautas ir įvertintas
Aprašymas
Internetinė nuoroda knygos peržiūrai -> https://issuu.com/kamadoclubenciklopedija/docs/issu_1_
Viskas pateikta labai suprantamai ir aiškiai, kad pavyktų viską padaryti namuose kuo paprasčiau.
Rasite įvairių patarimų iš patirties atsiradusiomis kepimo gudrybėmis.
Knygoje rasite:
- Trumpą instruktažą apie kamado kepsninės dalis;
- Temperatūros valdymo instrukcijas;
- Neskausmingą pirmą kartą;
- Valymo ir priežiūros patarimus;
- Būtiniausių priedų sąrašą;
- Netiesioginio kepimo skyrių (su deflektoriais);
- Karšto rūkymo skyrių (su deflektoriais ir rūkymo priedais);
- Šalto rūkymo skyrių (generatorius ir žvakutė);
- Dviejų zonų ir tiesioginio kepimo skyrių (su viena deflektoriaus pusele arba be jų iš viso);
- Gero kepsnio ABC;
- Ketaus indai, puodai, kazanai, keptuvėlės ir viskas, kas kepama ir troškinama juose + priežiūros instrukcijos;
- Daugybę laiko patikrintų, draugų ir šeimų užskaitytų receptų – nuo paveldėtų iš močiutės iki pasiskolintų iš Italijos priemiesčio krosnių.
Specifikacija
Tipas | Priedai |